čtvrtek 11. března 2010

Hyalutidin - Je opravdu lepší než ostatní kloubní výživa?


Hyalutidin je kloubní výživa s vysokou koncentrací kyseliny hyaluronové a chondroitinu (chrání a vyživují chrupavku) a vitamínu E.
Vyrábí se ve třech formách: Hyalutidin HC Aktiv - pro seniory, sportovce a osoby trpící opotřebením kloubích chrupavek a bolestmi kloubů.

Hyalutidin DC Aktiv - pro všechna plemena psů.

Hyalutidin EC Aktiv - pro koně

Největší předností Hyalutidinu je jeho rychlá absorpce k depozitním místům v organismu - rychlá účinnost, výborná snášenlivost a šetrnost k trávicímu ústrojí a dlouhodobá působnost bez rizika z vedlejších účinků.

Komfortní užívání formou tonika - Dosud mohla být kyselina hyaluronová používána výhradně vstřikováním - injekčně přímo do postiženého kloubu).

V čem se Hyalutidin liší od ostatních doplňků kloubní výživy?

- Dosud mohla být kyselina hyaluronová používána výhradně vstřikováním a to artikulárně (přímo do postiženého kloubu).

- Dříve nebylo perorální (ústní) doplňování kyseliny hyaluronové účinné, a to kvůli její velké molekulární váze, která do značné míry nedovolovala vstřebávání ve střevech a efektivní výživu tkání.

Proto vědci vyvinuli speciální postup úpravy hyaluronové kyseliny, díky němuž se tato látka z velké části ze střev vstřebává a je tak efektivně použita tam, kde je její nedostatek v organizmu.

Hyalutidin se liší nejen svým složením, ale také speciální uprávou kyseliny hyaluronové při výrobě.

Na trhu existuje více produktů pro kloubní výživu obsahující kyselinu hyaluronovou pro výživu a ochranu chrupavky. Často však bývá její obsah minimální. Hyalutidin je přípravek s nejvšší možnou koncentrací kyseliny hyaluronové vazaný v komplexu s chondroitinem.

Kyselina hyaluronová a chondroitin mohou účinně chránit chrupavku, pokud jsou podávány společně, neboť obě tyto látky chránící a vyživující chrupavku se vzájemně ve své účinnosti doplňují.

Jak vám, vašemu psovi nebo koni může Hyalutidin pomoci:

- Vede k zastavení zánětu a utlumení bolesti.

- Doplnění chybějící kloubní tekutinu a posíluje její funkci

- Zastavuje degradaci kloubní chrupavky

- Pomáhá obnovit kloubní chrupavky

- Vede k zastavení postupující artrózy

Pro podrobnější informace o pozitivních účincích Hyalutidinu klikněte na produkt:

Hyalutidin HC Aktiv - pro seniory, sportovce a osoby trpící opotřebením kloubích chrupavek a bolestmi kloubů.

Hyalutidin DC Aktiv - pro všechna plemena psů s věkem nebo zatížením podmíněném projevu opotřebení a s bolestmi kloubů, všem štěňatům od tří měsíců stáří v období maximálního růstu jako podporu pro správný vývin pohybového aparátu,...

Hyalutidin EC Aktiv pro koně - všem mladým koním od tří měsíců stáří pro posílení a podporu zdravého vývinu pohybového aparátu, všem starším koním pro prodloužení délky aktivního věku, všem koním po úraze nebo prodělané operaci pohybového aparátu...

Související články:

Artritis u psů - Příčiny, příznaky, léčba, kloubní výživa, krmivo
Bolest kloubů u starších psů
Kloubní výživa pro štěňata - Nutnost nebo komerční tah?
Hyalutidin HC aktiv - účinná ochrana vašich kloubů
Proč Hyalutidin pomáhá při artróze zajistit bezbolestný pohyb?


1 komentář:

  1. Ahoj, děkuji moc za super článek o zdravém pohybu se psíky. I já jsem se docela dost nedávno začala zdravě pohybovat jak s mým psíkem, tak i já sama a to tak, že jsem začala chodit na kurzy tance u nás v Olomouci :-) Myslím si, že by se každý měl nějakým způsobem pohybovat :-)

    OdpovědětVymazat